We Help Businesses
Achieve Digital Growth

Als All Round Marketingbureau,  verzorgen wij webdesign, verbeteren wij de vindbaarheid in Google, zowel betaald als onbetaalde promotie van je bedrijf. Bij ons kan je ook terecht voor  social media marketing en management. Je kan één of meerdere activiteiten uitbesteden, dit doen wij momenteel voor zowel voor het MKB als voor corporates die opzoek zijn naar een manier om haar boodschap efficiënter over te laten komen doormiddel van de kracht van het internet.

Wij zijn begonnen als webshop ondernemers en kijken dag in dag uit naar data en cijfertjes. Schermen vol. Waar anderen alleen maar cijfertjes zien, daar zien wij mensen. Potentiële klanten!

Wij zien mensen die geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst (Of juist niet). Door exact te weten wie deze potentiële klanten zijn en waar zij behoefte aan hebben, kunnen wij als Online Marketing Bureau jouw verhaal op de juiste manier, de juiste plek en het juiste moment vertellen. Wanneer wij dit doen, dan ben jij meer dan “De vervelende verkoper voor de ingang van de supermarkt”. Dan ben je zelfs “die ene vriend die je op een geweldige vaatwasser-actie wijst”, omdat hij weet dat jouw vaatwasser vorige week stuk gegaan is.

Wij zijn enorm trots op onze klanten!

Work Flow

Hoe gaan wij aan de slag?

We bekijken in eerste instantie of jouw organisatie bij ons past en wij jullie ook echt verder kunnen helpen. Samen gaan we in gesprek om kennis te maken en om jouw wensen en behoeften te bepalen. Transparantie staat bij Omedia in een hoog vaandel.

Mooi, je bent de juiste match! Nu is het tijd om concrete afspraken te maken. Vervolgens maken we een strategische planning en onboarden we jou als klant, zodat wij zo snel mogelijk kunnen starten met het behalen van de vastgestelde doelen!

Na het onboarden en het maken van de planning en gaan wij direct aan de slag om ijzersterke campagnes neer te zetten of onvergetelijke designs te creëren. Wij testen, optimaliseren en schalen de campagnes naar een hoog niveau. Tijd voor resultaten! De meeste klanten hebben al binnen een week de eerste campagnes live!

Popcorn... Frisdrank, biertje!? Sit back & relax! Althans, voor jullie dan.. Het team van Omedia gaat keihard om het werk om de knallende conversies en uitmuntende designs te realiseren. Hierbij nemen wij het werk voor jou uit handen.

Google only loves you
when everyone else love you first

0 +

Converting Keywords

0 +

Campaigns Done

0

Impressions

Onze Visie

Als een marketing partner streven wij ernaar om de doelstellingen van onze cliënt en haar bedrijf voorop te stellen. Beslissingen worden gemaakt met deze doelstellingen vooropgesteld. Een schitterende nieuwe website is zinloos wanneer dit jouw bedrijf niet helpt haar doelen te bereiken. Jij spreekt, wij luisteren… Pas na het luisteren volgen veel ideeën en concepten welke zorgen voor verbetering.

  • Jij spreekt, Wij luisteren
  • Integriteit staat op #1
  • Wij kwantificeren ons succes
  • Wij leveren optijd

We’re Hiring!

Wij zijn altijd op zoek naar talent.

Meer rendement uit online marketing?