Onze Visie

Als jouw online marketing partner streven wij ernaar om de doelstellingen van onze opdrachtgever en haar organisatie altijd, in iedere beslissing voorop te stellen. Dit doen wij het liefst zonder complexe contracten en met volledige transparantie. Een schitterende nieuwe website is zinloos wanneer dit jouw bedrijf niet helpt haar doelen te bereiken. Jij spreekt, wij luisteren… Pas na het luisteren volgen veel ideeën en concepten welke zorgen voor verbetering. Het is ook onze rol, om samen met de jou de doelstellingen vorm te geven en hier op aan en bij te sturen.

 

Over Omedia

Omedia is als Online Marketing Bureau,  gericht op het online beter vindbaar maken van bedrijven.  Wij maken websites, maken bedrijven beter vindbaar met SEO en Google Ads campagnes en ontwikkelen effectieve campagnes op social media en met e-mail marketing. Je kan één of meerdere activiteiten aan ons uitbesteden, dit doen wij momenteel voor zowel voor het MKB als voor corporates die opzoek zijn naar een manier om haar boodschap efficiënter over te laten komen doormiddel van de kracht van het internet.

De eigenaar van Omedia, Owyn Mulder is begonnen als webshop ondernemer. Met veel energie en passie hebben wij een gespecialiseerd en gecertificeerd team samengesteld en kijken wij dag in dag uit naar data en cijfertjes. Schermen vol. Waar anderen alleen maar cijfertjes zien, daar zien wij mensen. Potentiële klanten!

Wij zien mensen die geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst (Of juist niet). Door exact te weten wie deze potentiële klanten zijn en waar zij behoefte aan hebben, kunnen wij als Online Marketing Bureau jouw verhaal op de juiste manier, de juiste plek en het juiste moment vertellen. Wanneer wij dit doen, dan ben jij meer dan “De vervelende verkoper voor de ingang van de supermarkt”. Dan ben je zelfs “die ene vriend die je op een geweldige vaatwasser-actie wijst”, omdat hij weet dat jouw vaatwasser vorige week stuk is gegaan, dat is de kracht van data.

OPDRACHTGEVERS

Resultaat Gedreven.

Onze resultaat gedreven werkwijze is wat Omedia geliefd maakt. Als online marketing partner steken wij er een stokje voor om de doelstelling van onze opdrachtgever en haar organisatie in iedere beslissing voorop te stellen. Wij voelen de drang om samen met onze opdrachtgevers succesvol te zijn en verwachtingen in iedere campagne te overtreffen.

Wij begrijpen jouw behoeften.

Waar veel bureaus opdrachtgevers niet de aandacht geven die zij verdienen onderscheid Omedia zich door jou de aandacht te geven die jij verdiend door ons niet te focussen op hippe smoothie bars, overdadige bedrijfsuitjes en de binnentuin, maar door goed te luisteren naar jouw behoeften en hard te werken aan ijzersterke campagnes op maat.

Samen aan de slag?

Benieuwd waar voor jouw organisatie kansen liggen? Neem contact met ons op, we brengen ze graag in kaart!

Share This