Cases

Onze ProjectEN

DA DROGISTERIJ

Succesvolle campagnes die alle touchpoints binnen de customer journey aan elkaar verbindt en daarnaast het transactievolume in de webshop bijna verdubbeld heeft, tegen dezelfde kosten.

Van Straaten – Displaygigant.nl

Omedia bedacht voor Displaygigant een online marketing strategie, resulterend in een forse kostendaling van PPC kanalen en een bereik van ruim 2.5 miljoen mensen.

Magazijncompleet.nl

Ondanks Magazijncompleet.nl haar voetafdruk al heeft achtergelaten in de branche, miste Magazijncompleet toch nog een stukje. Lees verder over hoe Omedia dit ingevuld heeft.

123inkt.nl

Hoe zorg je ervoor dat je vanuit een bestaand Google Ads account, het op conversie gefocuste verkeer dat je naar een landingspagina of categoriepagina stuurt ook daadwerkelijk converteert?

mu-coaching

Na het opzetten van de eerste campagnes bleek al snel, dat het bounce percentage te hoog was. Zo zijn wij van koers gewisseld en hebben wij de focus verlegd naar het maken van web en data analyses, gevolgd door conversie optimalisatie.

OPDRACHTGEVERS

WE WERKEN SAMEN MET DEZE OPDRACHTGEVERS

Resultaat Gedreven.

Onze resultaat gedreven werkwijze is wat Omedia geliefd maakt. Als online marketing partner steken wij er een stokje voor om de doelstelling van onze opdrachtgever en haar organisatie in iedere beslissing voorop te stellen. Wij voelen de drang om samen met onze opdrachtgevers succesvol te zijn en verwachtingen in iedere campagne te overtreffen.

Wij begrijpen jouw behoeften.

Waar veel bureaus opdrachtgevers niet de aandacht geven die zij verdienen onderscheid Omedia zich door jou de aandacht te geven die jij verdiend door ons niet te focussen op hippe smoothie bars, overdadige bedrijfsuitjes en de binnentuin, maar door goed te luisteren naar jouw behoeften en hard te werken aan ijzersterke campagnes op maat.

Samen aan de slag?

Benieuwd waar voor jouw organisatie kansen liggen? Neem contact met ons op, we brengen ze graag in kaart!

Share This