Resultaat Gericht Online Marketing Bureau

Als All Round Marketingbureau,  verzorgen wij webdesign, verbeteren wij de vindbaarheid in Google, zowel betaald als onbetaalde promotie van je bedrijf. Bij ons kan je ook terecht voor  social media marketing en management. Je kan één of meerdere activiteiten uitbesteden, dit doen wij momenteel voor zowel voor het MKB als voor corporates die opzoek zijn naar een manier om haar boodschap efficiënter over te laten komen doormiddel van de kracht van het internet.

Converterende Websites

Hoe realiseren wij dit? Je website wordt gemaakt door en met online marketeers: Dat zorgt voor online succes. Je website is écht perfect voor Google en zet bezoekers om in klanten. De website wordt vanuit een converterend perspectief gebouwd.

Relevanter, Converterend Verkeer

Waar haken je bezoekers nu af? De web analytics welke wij in kaart brengen en toepassen in o.a. SEO, Google Ads en Social Media campagnes leiden tot klanten die kopen. Daarom analyseren, optimaliseren en testen wij continu.

Meetbaar Resultaat

Wij maken iedere klik, conversie en relevante KPI meetbaar in een kraakhelder, overzichtelijk maandelijkse rapportage. Zo weet jij waar elke eurocent aan uitgegeven wordt, hoe dit bijdraagt aan jouw doelen en behoud je altijd het overzicht.

Gratis Online Marketing Scan?

microfoon chart

Als full-service bureau bieden wij de volgende diensten aan

data vergrootglas

Real Time Data Tracking

"Data never lies." Data speelt in het digitale tijdperk een steeds grotere rol. Neem als voorbeeld de onmisbare Google Analytics. D is een tool van Google die het mogelijk maakt om jouw website te meten en dus te zien wat het gedrag van bezoekers is op jouw website. Tegenwoordig zijn er maar weinig websites die geen Google Analytics gebruiken. 

Naast het feit dat het essentieel is om te weten hoeveel bezoekers jouw website trekt en wat de interactie van deze bezoekers is, geeft het ook inzichten in de prestaties van jouw bedrijf. Dit is essentieel, voornamelijk op het moment dat jouw bedrijf zich vooral online begeeft. Maak gebruik van onze expertise om je data inzichtelijk te krijgen. Laten we aan de slag gaan.

luidspreker

Online Marketing

Wat doen wij? Online bijna alles, eigenlijk. Jou met je klanten verbinden. Online Marketing is een essentieel onderdeel van uw marketingactiviteiten.

Online Marketing kan de succes van jouw organisatie bepalen. Wij vergroten de online vindbaarheid, zorgen voor meer relevantie, inhoud en betekenis. Kortom: Wij willen jouw online succes vergroten. Hoe we dat doen? In een dynamische samenwerking met jou.  We doen er alles aan om online groei te realiseren.

klik

Conversie Optimalisatie

Heb je een webshop, ontvang je veel bezoekers, maar vallen de aankopen tegen? Elke keer dat je in Analytics kijkt heb je het gevoel dat er met de bezoekersaantallen meer rendement te behalen valt?

Dan kunnen wij je helpen met een conversie optimalisatie traject! In dit traject optimaliseren we het rendement van je website op basis van data tracking, webanalytics, converter data en best-practices. Zo analyseren we je website, organisatie en concurrenten om vervolgens alle mogelijkheden te benutten. Laten we samen meer aankopen genereren!

website

Web Design

Jouw website laten maken door online marketeers en webshop ondernemers? Dat maakt ons uniek! Wij zetten onze digitale kennis optimaal in om jou klaar te stomen voor google en andere marketing kanalen. Jouw website is er op gebouwd om bezoekers om te zetten in klanten. Je website laten bouwen door Omedia is de eerste stap naar online succes.

Een website is tegenwoordig hét visitekaartje van jouw bedrijf en nog veel meer, het kan een groeimachine zijn! Potentiële klanten en opdrachtgevers vinden jouw product of dienst in het hedendaagse digitale tijdperk sneller online dan per telefoon of mond-tot-mondreclame. Een website biedt de mogelijkheid voor een laagdrempelige vorm van eerste contact met (nieuwe) klanten. Hierbij is een goede eerste indruk essentieel.

rondje

Online Marketing Strategie

Het plan achter het idee: Hoe vertaal je het koopproces van je doelgroep naar een effectieve marketingmix?

Uiteraard gaan we eerst met je in gesprek. Het is namelijk belangrijk dat we goed begrijpen wat je doet, en wat je ambities zijn. Om ervoor te zorgen dat online marketing meer nieuwe klanten gaat opleveren, ontwikkelen we samen een online strategie waarbij we kijken naar de gehele salesfunnel en user experience. 

Recente Projecten

Caste Studies

Aan de slag?
Neem contact met ons op!