Haal Meer ROI uit Email Marketing Campagnes

Voordelen Email marketing

Email marketing is (nog steeds) een efficiënte manier om jouw klanten of leveranciers te bereiken. Met emails, geheel op maat in de stijl van jouw bedrijf, kun je mensen zowel informeren, enthousiasmeren of aansporen tot een aankoop. Met een ijzersterke strategie kunnen nieuwsbrieven en campagnes een groot aandeel hebben in het behalen van jouw digitale doelstellingen. Als marketing bureau helpt Omedia je al te graag bij zowel het groeien van email lijsten, formuleren van deze strategie en de uitvoering ervan!

  • Email marketing kan geautomatiseerd worden
  • Het is meetbaar
  • Het goedkoopste medium met een zeer hoog ROI
  • Een directe manier om jouw klanten te bereiken

Wat wij voor je doen

website

E-Commerce Koppelingen

Onderscheid waardevolle klanten van one-time buyers. Koppel je E-commerce Store aan een email service provider. We nemen dit proces volledig uit handen, dan begeleiden wij dit proces van A tot Z.

Marketing Automation

Wanneer marketing automation op de juiste wijze geïmplementeerd wordt, bespaar je tijd, veel omzet en stuur je in plaats van bulk e-mails persoonlijke, relevante emails. Zo helpen we jouw klant door de customer journey.

Doelstellingen Bepalen

Meer aankopen uit je bestaande lijst? Meer cross-sales? Samen stellen we de doelstellingen vast. Op strategisch niveau kijken we naar de algehele marketing funnel, zo behalen we samen het beste rendement

Meer Rendement
Uit Email Marketing?

Probeer Email Marketing

Marketeers zien een aanzienlijk ROI bij gebruik van e-mailmarketing dit is ongetwijfeld de moeite waard is om het een kans te geven. Naast de hierboven benoemde voordelen zijn er nog veel meer voordelen.

Wanneer je wilt genieten van een hogere ROI, verbeterde efficiëntie, toegankelijkheid en een toename van klantenbinding, neem dan contact op met Omedia. Wij zullen jouw bedrijf helpen en stap voor stap begeleiden door alle manieren waarop onze e-mailmarketing campagnes jou kunnen helpen bij het promoten van jouw bedrijf, diensten of producten.

Neem contact met ons op