Google Ads Bureau

Meer winst, omzet en nieuwe klanten met Google AdWords? Wij laten jou graag alle kansen zien met onze gratis Quickscan. Waar wacht je nog op?

Op zoek naar een professioneel marketingbureau om jouw Google AdWords aan uit te besteden? Als Google Adwords bureau beheren wij vele Google Ads campagnes voor bedrijven. Voor de bedrijven die Google Ads uitbesteden aan aan een ander marketingbureau: Wil jij ontdekken of alles goed ingesteld staat en jouw bureau doet wat het zegt en zegt wat het doet? Als AdWords professional en gecertificeerd Google Ads bureau beschikken wij over de nodige expertise en ervaring en weten we aantoonbare betere resultaten voor onze klanten te behalen. Vraag de gratis Quickscan aan en ontdek het snel.

Direct een Gratis Quickscan aanvragen:

data vergrootglas

Zoekwoord & Markt Analyse

Betere vindbaarheid begint bij het begrijpen van de doelgroep die jou zoekt en op welke zoektermen jouw doelgroep zoekt. Tijdens het verzamelen van data van "De betalende klant(en)" doen wij gedegen onderzoek naar relevante, converterende zoekwoorden.

Campange Opzet

Wij bekijken welke campagnes en doelstellingen het beste aansluiten bij jouw klant en doelstelling. Op basis hiervan zetten wij een op maat Google Ads strategie op. We hebben ruimschoots ervaring in het benutten van de Google Ads mogelijkheden.

Campagne Optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat nieuwe of al lopende campagnes beheerd en onderhouden worden. Wij optimaliseren de campagnes zodat wij het maximale rendement uit jouw budget halen. Zo verhogen wij het conversie volume en verlagen wij de kosten per conversie.

Maandelijkse Rapportages

Wij maken iedere klik, conversie en relevante KPI meetbaar in een kraakhelder, overzichtelijk maandelijkse rapportage. Zo weet jij waar elke eurocent aan uitgegeven wordt, hoe dit bijdraagt aan jouw doelen en behoud je altijd het overzicht.

Google Adwords:

Meer bezoekers op jouw website via Google? Wij helpen je met adverteren in de zoekmachine van Google via Google Adwords. Dagelijks zijn er mensen op zoek naar jouw diensten of producten. Deze mensen maken gebruik van google om jouw diensten of producten te kunnen vinden. Met Google Adwords ben je boven in de zoekmachine vindbaar op de belangrijkste trefwoorden. Je betaalt alleen voor de daadwerkelijke klik naar de website. Via Google Adwords heb je de mogelijkheid om super gericht te adverteren. Wanneer je bijvoorbeeld alleen klanten uit eigen regio wilt bereiken, dan kan dat. Of zit jouw doelgroep voornamelijk ’s avonds en in het weekend op het internet? Door dit allemaal concreet te maken en goed in kaart te brengen kunnen we de advertenties nog effectiever inzetten. Dit zorgt ervoor dat jij vindbaar bent wanneer je klanten jou nodig hebben! Hiermee zijn er meer bezoekers op de website, dit draagt bij aan een hogere conversie.

Google Adwords: Hoe werkt het?

Om het maximale uit je Google Adwords campagnes te kunnen halen, gaan we van start met een audit en een uitgebreide analyse, hierdoor creëren we een concreet klantprofiel. Wie is “de ideale klant”? Wat zijn je doelstellingen en wensen? Door wie wil je gevonden worden? Welke zoektermen gebruikt je doelgroep? Op welke zoektermen wil je nog meer gevonden worden? En wat wil je aan je advertenties uitgeven? Aan de hand van deze informatie stellen wij een marketingplan op dat bij jouw bedrijf of organisatie past. Aan de hand hiervan gaan we Adverteren via Google Adwords. Laat al die bezoekers maar komen!

Via Google Adwords heb je de mogelijkheid om super gericht te adverteren. Wanneer je bijvoorbeeld alleen klanten uit eigen regio wilt bereiken, dan kan dat. Of zit jouw doelgroep voornamelijk ’s avonds en in het weekend op het internet? Door dit allemaal concreet te maken en goed in kaart te brengen kunnen we de advertenties nog effectiever inzetten. Dit zorgt ervoor dat jij vindbaar bent wanneer je klanten jou nodig hebben! Hiermee zijn er meer bezoekers op de website, dit draagt bij aan een hogere conversie.

Meer Rendement
Uit Google Ads Campagnes?

In gesprek over hoe wij als Google Ads Bureau bij kunnen dragen aan de groei van jouw bedrijf?

Zoekmachine Marketing (SEA) is geen rage of hype, het is geen optie meer om niet aan Zoekmachine Marketing te denken wanneer je serieus bezig bent met de groei van je bedrijf. Het is een onmisbaar en zelfs essentieel onderdeel van bijna ieder marketing plan wat betreft producten of diensten op de markt brengen, meer gekwalificeerde leads en verkoop te realiseren.

De meeste internetgebruikers gebruiken het internet om producten, diensten en bedrijven te vinden. Staat jouw bedrijf al op de eerste pagina van de zoekmachines met de zoekwoorden welke bij jouw branche of merk horen? Wanneer dit niet het geval is, dan loop je potentieel veel waardevolle leads mis.

  • Meer omzet genereren
  • Snel rendement behalen
  • Leads en verkopen generen tegen lagere kosten
  • Campagnes opgezet en beheerd door E-commerce specialisten
  • Meetbare Investering

Google Ads Voor Jou

98% van de online ervaringen beginnen met een zoekopdracht. Het overgrote deel van dit percentage gebruikt hiervoor Google om te zoeken. Met doordachte Google Ads Campagnes ben je op het belangrijkste moment zichtbaar, activeer je de juiste bezoekers en genereer je meer conversies, tegen lagere kosten.

0

Converterende Keywords

0 +

Campagnes

0 M+

Impressies

Recente Projecten

Aan de slag met Google Ads?

Neem contact met ons op