Haal Meer ROI uit Google Ads Campagnes

In gesprek over hoe Google Ads bij kunnen dragen aan de groei van jouw bedrijf?

Zoekmachine Marketing (SEA) is geen rage of hype, het is geen optie meer om niet aan Zoekmachine Marketing te denken wanneer je serieus bezig bent met de groei van je bedrijf. Het is een onmisbaar en zelfs essentieel onderdeel van bijna elk marketing plan wat betreft producten of diensten op de markt brengen, meer gekwalificeerde leads en verkoop te realiseren.

De meeste internetgebruikers gebruiken het internet om producten, diensten en bedrijven te vinden. Staat jouw bedrijf al op de eerste pagina van de zoekmachines met de zoekwoorden welke bij jouw branche of merk horen? Wanneer dit niet het geval is, dan loop je potentieel veel waardevolle leads mis.

  • Meer omzet genereren
  • Snel rendement behalen
  • Leads en verkopen generen tegen lagere kosten
  • Campagnes opgezet en beheerd door E-commerce specialisten
  • Meetbare Investering

Google Ads Bij Omedia

data vergrootglas

Zoekwoord & Markt Analyse

Betere vindbaarheid begint bij het begrijpen van de doelgroep die jou zoekt en op welke zoektermen jouw doelgroep zoekt. Tijdens het verzamelen van data van "De betalende klant(en)" doen wij gedegen onderzoek naar relevante, converterende zoekwoorden.

Campange Opzet

Wij bekijken welke campagnes en doelstellingen het beste aansluiten bij jouw klant en doelstelling. Op basis hiervan zetten wij een op maat Google Ads strategie op. We hebben ruimschoots ervaring in het benutten van de Google Ads mogelijkheden.

Campagne Optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat nieuwe of al lopende campagnes beheerd en onderhouden worden. Wij optimaliseren de campagnes zodat wij het maximale rendement uit jouw budget halen. Zo verhogen wij het conversie volume en verlagen wij de kosten per conversie.

Maandelijkse Rapportages

Wij maken iedere klik, conversie en relevante KPI meetbaar in een kraakhelder, overzichtelijk maandelijkse rapportage. Zo weet jij waar elke eurocent aan uitgegeven wordt, hoe dit bijdraagt aan jouw doelen en behoud je altijd het overzicht.

Meer Rendement
Uit Google Ads Campagnes?

Google Ads Voor Jou

98% van de online ervaringen beginnen met een zoekopdracht. Het overgrote deel van dit percentage gebruikt hiervoor Google om te zoeken. Met doordachte Google Ads Campagnes ben je op het belangrijkste moment zichtbaar, activeer je de juiste bezoekers en genereer je meer conversies, tegen lagere kosten.

0

Converting Keywords

0 +

Campaigns Done

0 M+

Impressions

Aan de slag met Google Ads?

Neem contact met ons op