Webshop laten groeien met Google Shopping?

Wil jij jouw webshop verder laten groeien of bestaande Google Shopping campagnes beter laten renderen?

Gratis Google Shopping Scan

Waarom Google Shopping?

Wanneer iemand op Google zoekt naar een product dat hij wilt kopen, verschijnen er meerdere Google Shopping advertenties. De potentiële klant ziet hierbij een foto van het product, een omschrijving, de prijs en waar het product te koop is. Binnen een paar clicks kan de koper het product bestellen, zonder dat eerst de rest van je webshop bekeken moet worden.

Door Google Shopping effectief mee te nemen in je Online Marketing Strategie, behaal je meer traffic en conversies. De door jou aangeboden producten zijn goed zichtbaar in Google op een manier dat de potentiële koper direct een goed beeld krijgt van je aanbod. Wij zien dat Google Shopping een steeds grotere en belangrijkere rol vervult in het genereren van omzet en verkoop van producten online. Dit komt voornamelijk door meerdere voordelen die productafbeeldingen bieden ten opzichte van tekstadvertenties op Google. o.a. het psychologische aspect speelt hier een rol in.

De potentiële koper krijgt de advertentie te zien bij een relevante zoekopdracht, waardoor je zeker weet dat de koper op zoek is naar jouw product. Er bestaat een grote kans dat je concurrenten dit kanaal ook al inzetten, achterblijven is dus geen optie!

Meer omzet met Google Shopping 

Wil je in Google geen klanten mislopen? Wij optimaliseren de productfeed die zorgt voor de juiste vertoning van producten op het juiste moment. Vergroot je zichtbaarheid voor klanten die klaar zijn om te kopen. Toon jouw producten via Google Shopping en genereer snel extra verkopen!

Zichtbaar op het perfecte moment

Meer informatie
Via Google Shopping heb je de mogelijkheid om enorm gericht te adverteren. Met een slimme strategie en een geoptimaliseerde data-feed ben je voor persoon die de portemonnee al getrokken heeft altijd zichtbaar in Google Shopping.

Lagere kosten per klik

Meer informatie
De kosten per klik zijn in Google Shopping doorgaans lager dan voor Search Ads. Als je hetzelfde conversiepercentage kan realiseren, kan Google Shopping essentieel zijn in de marketingmix van jouw organisatie.

Advertenties op productniveau

Meer informatie
Google Shopping geeft je de mogelijkheid te adverteren op productniveau, hierdoor zijn je advertenties zeer specifiek en relevant. Dit vergroot je kans op een conversie.

OPDRACHTGEVERS

Samen het maximale halen uit

Google Shopping?

Opzetten Data Feed

Converterende campagnes beginnen met een geoptimaliseerde data feed. Wij implementeren de juiste product data, zodat klanten die klaar zijn om te kopen en op zoek zijn naar jouw product, jouw product op het perfecte moment zien en met de juiste zoektermen vinden.

Campange Opzet

Wij bekijken welke campagnes en doelstellingen het beste aansluiten bij jouw klanten en doelstelling. Op basis hiervan implementeren wij wij een Google Shopping strategie. We hebben ruimschoots ervaring in het benutten van de kansen van Google Shopping.

 

Campagne Optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat nieuwe of al lopende campagnes beheerd en onderhouden worden. Wij optimaliseren de campagnes zodat wij het maximale rendement uit jouw budget halen. Zo verhogen wij het conversie volume en verlagen wij de kosten per conversie.

Maandelijkse Rapportages

Wij maken iedere klik, conversie en relevante KPI meetbaar in een kraakhelder, overzichtelijk maandelijkse rapportage. Zo weet jij waar elke eurocent aan uitgegeven wordt, hoe dit bijdraagt aan jouw doelen en behoud je altijd het overzicht.

Google Shopping, Waarom?

98% van de online ervaringen beginnen met een zoekopdracht. Het overgrote deel van dit percentage gebruikt hiervoor Google om te zoeken. Met doordachte Google Shopping Campagnes ben je op het belangrijkste moment zichtbaar, activeer je de juiste bezoekers en genereer je meer conversies, tegen lagere kosten.

Zoekmachine Marketing (SEA) is geen rage of hype, het is geen optie meer om niet aan Zoekmachine Marketing te denken wanneer je serieus bezig bent met de groei van je bedrijf. Het is een onmisbaar en zelfs essentieel onderdeel van bijna ieder marketing plan wat betreft producten of diensten op de markt brengen, meer gekwalificeerde leads en verkoop te realiseren.

De meeste internetgebruikers gebruiken het internet om producten, diensten en bedrijven te vinden. Staat jouw bedrijf al op de eerste pagina van de zoekmachines met jouw producten?

CASES

Bekijk onze recente projecten

Resultaat Gedreven.

Onze resultaat gedreven werkwijze is wat Omedia geliefd maakt. Als online marketing partner steken wij er een stokje voor om de doelstelling van onze opdrachtgever en haar organisatie in iedere beslissing voorop te stellen. Wij voelen de drang om samen met onze opdrachtgevers succesvol te zijn en verwachtingen in iedere campagne te overtreffen.

Wij begrijpen jouw behoeften.

Waar veel bureaus opdrachtgevers niet de aandacht geven die zij verdienen onderscheid Omedia zich door jou de aandacht te geven die jij verdiend door ons niet te focussen op hippe smoothie bars, overdadige bedrijfsuitjes en de binnentuin, maar door goed te luisteren naar jouw behoeften en hard te werken aan ijzersterke campagnes op maat.

Samen aan de slag?

Benieuwd waar voor jouw organisatie kansen liggen? Neem contact met ons op, we brengen ze graag in kaart!

Share This