Meer omzet met Google Shopping

Wil jij jouw Webshop verder laten groeien of bestaande Google Shopping Campagnes beter laten renderen?

Wil je in Google geen klanten mislopen? Wij optimaliseren de productfeed die zorgt voor de juiste vertoning van producten op het juiste moment. Vergroot je zichtbaarheid voor klanten die klaar zijn om te kopen. Toon jouw producten via Google Shopping en genereer snel extra verkopen!

 
  • Zichtbaar op het perfecte moment
  • Snel meer klanten en omzet
  • Advertenties op productniveau, dus erg specifiek en relevant
  • Lagere kosten per klik
  • Geoptimaliseerd voor mobiel
  • De belangrijkste product informatie is direct beschikbaar
data vergrootglas

Opzetten Data Feed

Converterende campagnes beginnen met een geoptimaliseerde data feed. Wij implementeren de juiste product data, zodat klanten die klaar zijn om te kopen en op zoek zijn naar jouw product, jouw product op het perfecte moment zien en met de juiste zoektermen vinden.

Campange Opzet

Wij bekijken welke campagnes en doelstellingen het beste aansluiten bij jouw klanten en doelstelling. Op basis hiervan zetten wij een Google Ads strategie op maat op. We hebben ruimschoots ervaring in het benutten van de mogelijkheden van Google Ads.

Campagne Optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat nieuwe of al lopende campagnes beheerd en onderhouden worden. Wij optimaliseren de campagnes zodat wij het maximale rendement uit jouw budget halen. Zo verhogen wij het conversie volume en verlagen wij de kosten per conversie.

Maandelijkse Rapportages

Wij maken iedere klik, conversie en relevante KPI meetbaar in een kraakhelder, overzichtelijk maandelijkse rapportage. Zo weet jij waar elke eurocent aan uitgegeven wordt, hoe dit bijdraagt aan jouw doelen en behoud je altijd het overzicht.

Google Shopping voor jouw webshop?
Aan De Slag!

Waarom Google Shopping?

google shopping met rode lijn

Om deze bezoekers aan te trekken is het belangrijk om een hoge positie binnen Google Shopping te verkrijgen. De ruimte voor de gratis zoekresultaten wordt steeds kleiner en de ruimte voor Adverteerders steeds groter. Google shopping is te vergelijken met Beslist.nl of Vergelijk.nl. Het is een zoekmachine voor allerlei soorten producten, in Nederland kennen we Google Shopping voornamelijk van de productafbeeldingen welke verschijnen bij product gerelateerde zoekopdrachten in Google.

Door Google Shopping adverteren mee te nemen in je Online Marketing Strategie, behaal je meer traffic en conversies. De door jou aangeboden producten zijn goed zichtbaar in Google door middel van een afbeelding van het product, de naam hiervan, de prijs en de naam van de webwinkel. In de advertentie staan de specificaties van het product, zodat de potentiële koper direct een goed beeld krijgt van je aanbod. Wij zien dat Google Shopping een steeds grotere en belangrijkere rol vervult in het genereren van omzet en verkoop van producten online. Dit komt voornamelijk door meerdere voordelen die productafbeeldingen bieden ten opzichte van tekstadvertenties op Google. o.a. Het psychologische aspect speelt hier een rol in.

De potentiële koper krijgt de advertentie te zien bij een relevante zoekopdracht, waardoor je zeker weet dat de koper op zoek is naar jouw product. Er bestaat een grote kans dat je concurrenten dit kanaal ook al inzetten, achterblijven is dus geen optie!

Starten met Google Shopping?