SEO voor meer clicks in de onbetaalde zoekresultaten

Maximaal rendement uit je website of webshop? Dan is organisch website verkeer via zoekmachines essentieel.

Wil je als bedrijf of organisatie jouw website optimaliseren voor de zoekmachines? Dan moet je non-stop met SEO bezig zijn. De concurrentie om de eerste zoekresultaten is moordend. Hiernaast scherpen zoekmachines ook constant hun algoritmes en criteria aan. Ook het zoekgedrag van mensen veranderd van tijd tot tijd. Voor de meeste bedrijven is het niet haalbaar om deze kennis zelf op te doen en/of up-to-date te houden. Daarom hebben wij als Online Marketingbureau een SEO-Specialist voor jou klaarstaan om hierbij te ondersteunen.

  • Zoekwoorden Analyse, gevonden worden op de juiste zoekwoorden
  • Agile SEO Methodologie
  • Meer en relevantere bezoekers op de website vanuit Google
  • Overeenstemming met Social Media
  • Indien van toepassing sturing op lokale vindbaarheid in specifieke regio(‘s)
  • Structurele website-verbeteringen op het gebied van techniek en content

Wat Doen Wij Voor Jou?

data vergrootglas

SEO Copywriting

Het begint met de juiste keywords. Daarna gaat het optimaliseren van start. Met doordachte, pakkende SEO copywriting gaan we voor de best vindbare website!

Local SEO

Je onderneming tonen in Google en gebruik maken van regionale zoekwoorden is een must, dit is laaghangend fruit en nog maar het begin! Samen behalen we optimaal rendement uit Lokale SEO

Technische SEO

Zorg ervoor dat google en bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren door jouw webshop en wordt beter vindbaar in Google. Een snelle laadtijd, goede intere linkstructuur Een goede laadtijd, sterke interne linkstructuur en vernieuwende content.

Meer klanten & bezoekers uit
organische (gratis) zoekresultaten?

Meer rendement uit online marketing?